De HAUTE COUTURE shop

Hier doen we aan maatwerk

Hieronder vindt je een uitgebreid bestelformulier.

Vertel ons alles over je huisdier; van zijn/haar karakter tot het favoriete speeltje. Vertel ons je voorkeuren, laat ons de kleuren van je interieur weten ... we doen er alles aan om een uniek portret te maken 'op maat' in samenspraak met jou. 

Prijzen voor canvassen en prints vindt je hier. 

*Opgepast, kleuren kunnen altijd een beetje verschillen, afhankelijk van je type scherm.

KIJK EVEN ROND
poesbloemenprint.jpg

PIPPA

Pippa is een hyperactief kattinetje. Hele dagen zit ze naast de volière van haar 'papa' te dromen en hoopt ze op een mooie dag dat deze sappige vogeltjes in haar bekje landen.

soekietrouwwebsite.jpg

SUKI

Het portret van Suki is ontworpen toen haar baasje in het huwelijk trad. Suki werd daarom feestelijk uitgedost als bruidsmeisje.

Het bruidskoppel ontving die dag 2 prachtige koffiemokken, als mooie herinnering aan een unieke dag.

Vintage Raf internet.jpg

RAPHAËL

Raphaël is mijn eigen katertje. Hij is letterlijk mijn zielenmaatje. Met zijn indringende blauwe ogen, eigen stamboom en koninklijke attitude hebben we hem getransformeerd in een trotse aristocraat.

CLARA AND WILLY

Clara en Willy zijn mama en zoon. Ze zijn onafscheidelijk en kunnen geen moment zonder elkaar. Dit portret staat symbool voor hun band van onvoorwaardelijke liefde. 

HIER GAAN WE DAN

Vul dit formulier in en stuur het door

Kies je medium
arrow&v

Wanneer je klikt op 'bestel hier' ga je akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.

 

We contacteren je via mail en vragen je een voorschot van 60€ te storten op onze rekening. Dit bedrag wordt gebruikt om een eerste 'ruwe' schets te maken van het portret. Er is dan nog ruimte voor wijziging en verandering. Van zodra je de schets hebt goedgekeurd, betaal je het resterende bedrag en gaan we over tot het grote werk. 

LAATSTE STAP

Haute Couture uploadzone

Heb je net een bestelling geplaatst voor een uniek Haute Couture design? Super!

Nu moet je nog maar één ding doen. Upload 2 à 3 scherpe, goede foto's van je huisdier waar wij mee aan de slag kunnen. Heb je nog geen foto's? Volg dan even de link naar onze tips&tricks om goede portret foto's te maken.

*Verouderde browsers kunnen soms moeilijk doen bij het uploaden van je foto's. Is dit het geval, stuur ons dan een mailtje